Tip: Voldoende water drinken is belangrijk

Tip voldoende water

Sommige vrouwen denken dat als ze minder drinken ze minder last hebben van urineverlies. Helaas, het tegenovergestekde is waar; te weinig drinken verstoort juist het plaspatroon.

Als u te weinig vocht inneemt, wordt uw urine geconcentreerder; er zit verhoudingsgewijs meer afval in uw urine. Hierdoor raakt de blaas geïrriteerd en wordt het probleem alleen maar erger. Als u lange tijd weinig drinkt, kan uw blaas op den duur steeds minder urine vasthouden.

Probeer dus gewoon 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken.

Meer weten over urineverlies?

Op deze website vind u veel informatieve over urineverlies of incontinentie. Wat is het? Welke vormen bestaan er? Wat kunt er zelf aan doen? En welke producten helpen bij urineverlies? Lees alles eens op uw gemak door en ervaar dat urineverlies niet iets is om u voor te schamen. Met u hebben veel andere vrouwen er ook last van en er zijn voldoende mogelijkheden om met urineverlies nog steeds een normaal leven te leiden.

Meer tips?

Op onze Tips-pagina staan nog meer handige tips over het omgaan met urineverlies. Meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle tips in uw mailbox.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.

Tot en met zondag 24 maart: 3 halen = 2 betalen. LET OP: Maandboxen zijn bij deze actie uitgesloten Bekijk actievoorwaarden Sluiten

0
Winkelmandje
Cookie Settings