Tips bij urineverlies

9 praktische tips voor een gezonde leefstijl

Tips om de gevolgen van ongewild urineverlies te minimaliseren.

Tip voldoende water

Drink voldoende water

Sommige mensen denken dat als ze minder drinken, ze minder last hebben van urineverlies. Lees hier waarom dat een misverstand is en waarom het belangrijk is voldoende water te drinken.

Maak er een feestje van

Wat kunt u het beste eten en drinken? Met deze tips geniet u ontspannen van een feestelijke decembermaand. Inclusief receptinspiratie!

Trotseer de kou

Lekker naar buiten een frisse neus halen of juist gezellig bij de kachel zitten? Het kan allemaal. Met deze 7 tips bent u klaar om de kou te trotseren.

Ontspannen een dagje uit met urineverlies

Ook korte uitstapjes en dagjes uit zijn te leuk om niet te doen. Met behulp van deze checklist bent u op alle situaties voorbereid.

Tips werk

Urineverlies op het werk

Op het werk is het extra vervelend als u te maken heeft met een overactieve blaas. De combinatie werken en urineverlies vraagt om extra aandacht. Lees de tips van Depend voor een zorgeloze werkdag!

Tips bewegen

Comfortabel sporten

Sporten en een overactieve blaas zijn niet altijd een gunstige combinatie. Maar met wat aanpassingen is bewegen zeker mogelijk! Met onderstaande tips helpt Depend u om weer lekker te bewegen.

Tips goede voornemens

Hou die goede voornemens vol

Heeft u goede voornemens gemaakt? Houdt u ze nog vol? Het is natuurlijk best lastig, daarom geeft Depend u graag praktische tips voor een steuntje in de rug.

Tips voorjaar

Heeft u ook zo’n zin in het voorjaar?

Lekker weer naar buiten! Fietsen, wandelen of aan de slag in de tuin. Ga er lekker op uit en zorg goed voor uzelf. Met deze 7 tips bent u klaar voor het voorjaar.

Tip op reis

Zorgeloos op vakantie met urineverlies

Het zou jammer zijn als u door uw urineverlies uitstapjes en (lange) reizen vermijdt of er minder van geniet. Daarom hebben we special voor u 7 tips op een rijtje gezet, voor als u op reis gaat.

Meer tips?

Binnenkort volgen op deze website meer tips over het omgaan met urineverlies in dagelijkse situaties. Meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle tips in uw mailbox.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.
0
Winkelmandje
Cookie Settings