Retourneren

U hebt het recht om uw bestelling tot 28 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Indien u uw complete bestelling retourneert, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, zodra wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben. Heeft u een voordeelbox bestelt en een van de verpakkingen geopend? Dan kunt u de gesloten verpakkingen retourneren en krijgt u het bedrag dat u voor deze gesloten verpakkingen betaald heeft, op uw rekening terug gestort. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Retourneren is heel simpel:

 • Stuur uw pakket terug in de originele verzenddoos (of een andere doos)
 • Schrijf uw bestelnummer op de doos
 • Stop de pakbon terug in de doos, of voeg een briefje toe met daarop uw bestelnummer en naam- en adresgegevens.
 • Ga naar een DHL of Post NL verzendpunt en verstuur uw pakket naar het volgende retouradres:
  • Clever Shops
   Nijverheidsweg 27
   3274KJ Heinenoord

Terugbetaling

Op het moment dat we uw bestelling retour hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het door u betaalde bedrag wordt bijgeschreven op uw bankrekening. Dit doen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour, mits we de artikelen ontvangen hebben in de staat waarin ze aan u zijn geleverd. Stuurt u minder artikelen retour dan u besteld heeft? Dan wordt het bedrag van uw bestelling opnieuw berekend en ontvangt u het geld dat u voor het aantal verpakkingen dat u retour gestuurd heeft betaald, terug. De terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalwijze als u gebruikt heeft om de bestelling te betalen.

Vragen?

Belt u voor al uw vragen met onze klantenservice via (+31) 010 – 307 63 69. Of stuur een mail naar klantenservice@dependonlineshop.nl.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.
0
Winkelmandje
Cookie Settings