Gewoon alles doen wat ik wil

Vrouw aan het ontbijt

Ik heb altijd al een actief leven gehad en hou van reizen, wandelen, fietsen en dansen. Ook sport ik nog regelmatig, misschien niet meer zo intensief als vroeger, maar toch nog steeds met veel plezier. Toen ik na de overgang last kreeg van incontinentie was eigenlijk mijn grootste angst dat ik al mijn activiteiten zou moeten opgeven. Ik heb er best van wakker gelegen, dat geef ik eerlijk toe. Gelukkig is dat geen werkelijkheid geworden en ben ik de dingen blijven doen die ik altijd al deed.

Inmiddels ben ik oma geworden en geniet volop van mijn kleinkinderen. Dat kan af en toe best inspannend zijn. Als ik zo’n kleine lieverd optil voor een knuffel, mag urineverlies niet het eerste zijn waar ik dan aan denk. En ja, die inspanning van het tillen wil er nog wel eens voor zorgen dat er extra druk op mijn blaas ontstaat, net als hoesten, lachen en niezen trouwens.

Aangezien ik dan best wel flinke scheuten urine verlies, gebruik ik overdag Depend Verband Extra in mijn ondergoed. ’s Nachts draag ik Depend Pants Normal, een absorberend broekje, omdat deze comfortabel blijft zitten en me beschermt zelfs als ik forse scheuten verlies bij het opstaan. Als ik langere reizen maak, bijvoorbeeld met het vliegtuig op vakantie, gebruik ik ook deze pants. Niemand die iets merkt aan me en dat geeft me voldoende zekerheid om ontspannen te genieten. Hoewel ongewenst urineverlies een vervelende klacht is die een behoorlijke impact heeft op je leven, heb ik gemerkt dat ik gewoon alles kan doen wat ik wil.

1 op de 4 vrouwen heeft dagelijks te maken met ongewild urineverlies

Dit verhaal van Tanja is er slechts één van velen. Gemiddeld heeft maar liefst 1 op de 4 vrouwen  last van ongewild urineverlies. Helaas is het nog steeds een onderwerp waar een taboe op rust, en waar weinig open over gesproken wordt.

Depend staat dagelijks in contact met vrouwen die hun verhaal kwijt willen, en hun zorgen met ons delen. Gelukkig kunnen we hen steeds weer geruststellen: ze zijn lang niet de enigen die met ongewild urineverlies te maken hebben. Met behulp van ons incontinentiemateriaal helpen we hen onbezorgd plezier te beleven aan die dingen die ze het liefst doen.

Lees verder

Kennis over urineverlies kan helpen de knop om te zetten, en weer vol vertrouwen te genieten. Op onze site vindt u dan ook een schat aan informatie. Van oorzaken, tot tips om zorgeloos van uw activiteiten te genieten. Lees daarom verder over …

Bent u nog op zoek naar een oplossing?

Depend heeft een ruim assortiment aan producten die u de bescherming bieden om, net als Tanja, onbezorgd te genieten. Producten die u direct in onze webshop kunt bestellen, en dan de volgende dag in huis heeft.

Gebruik onze help-me-kiezen-tool om op basis van een korte vragenlijst een productadvies te krijgen. Dit product kunt u direct in onze webshop bestellen, en zal dan een dag later -in een discrete verpakking- bij u bezorgd worden. Wilt u eerst ervaren of het product geschikt voor u is? U kunt ook een gratis probeerverpakking aanvragen.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.

Gratis verzending bij besteding vanaf €30,- Sluiten

0
Winkelmandje
Cookie Settings