Bel onze gratis advies- en informatielijn 0800 - 8400 840     Professionals

Discreet bij u thuisbezorgd

Met uiterste zorg leveren wij uw incontinentiemateriaal bij u af op het door u opgegeven afleveradres; Uw bestelling wordt in een blanco doos geleverd zodat niemand hoeft te zien dat u producten van Depend heeft besteld.

Vandaag besteld morgen in huis

Heeft u uw bestelling op werkdagen voor 22.00 uur geplaatst, dan wordt uw bestelling de volgende dag bij u thuisbezorgd. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag via PostNL (met uitzondering van feestdagen). U ontvangt van ons een track and trace e-mail  wanneer uw bestelling is verzonden.

Is uw bestelling boven de € 30,- dan betalen wij de verzendkosten. Voor bestellingen met een lager bedrag brengen wij € 4,95 aan verzendkosten in rekening.

Levering in België

Alle producten kunnen ook in België geleverd worden. Hierbij gelden in prinicpe dezelfde bezorgtijden en verzendkosten als voor Nederland. Hou er alleen rekening mee dat in de verder afgelegen gebieden een dag extra nodig kan zijn voor de bezorging.

Afwijkende levertijden i.v.m. feestdagen

In verband met de komende feestdagen gelden een aantal afwijkende levertijden:

  • Geen orderverwerking en levering op vrijdag 27 april 2018 (Koningsdag). Bestellingen die op 27 april geplaatst zijn worden daardoor op zaterdag 28 of maandag 30 april verwerkt en aan de vervoerder overhandigd.

Wij vragen u begrip voor de eventuele vertraging in de levering van uw bestelling rond deze feestdagen.

Vragen

Heeft u vragen over uw bestelling? Belt u dan met onze klantenservice via 0800 - 8400 840 (of 0800 81891 voor Belgische klanten) of bekijk de veelgestelde vragen

Cookie Settings