Waar is Depend® verkrijgbaar?

Depend is verkrijgbaar op deze website, u kunt eenvoudig selecteren welk product u wenst te ontvangen en een keuze maken hoe u wilt afrekenen. Wij zorgen er dan voor dat als u voor 17.00 besteld de volgende dag geleverd krijgt zodat u nooit zonder product komt te zitten. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw materialen via een abonnement te verkrijgen. U geeft aan wanneer u wat wenst te ontvangen en wij zorgen ervoor dat dit gebeurt. Op deze manier grijpt u nooit meer mis.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de producten op recept van uw huisarts vergoed te krijgen via uw zorgverzekeraar. U krijgt de producten dan geleverd via uw apotheek of een medisch speciaalzaak. Uw apotheek kan u de producten indien gewenst ook zonder recept maar via handverkoop leveren.

Tevens zijn de producten van Depend in een beperkt assortiment verkrijgbaar bij een aantal drogisterijketens in Nederland waaronder de DA-drogist en bijvoorbeeld de DIO-Drogist.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.

Tot en met zondag 24 maart: 3 halen = 2 betalen. LET OP: Maandboxen zijn bij deze actie uitgesloten Bekijk actievoorwaarden Sluiten

0
Winkelmandje
Cookie Settings