Bel onze gratis advies- en informatielijn 0800 - 8400 840     Professionals

Ik miste mijn sociale contacten

Al jaren lopen mijn vrouw en ik op woensdagmiddag op de golfbaan. Dat doen we met een vriendengroep. De mannen spelen apart van de vrouwen maar het is altijd bijzonder gezellig en we sluiten gezamenlijk af met een borrel aan het einde van de middag. Toen ik nog niets gebruikte durfde ik niet meer te gaan omdat ik vreesde dat iemand het zou opmerken.

Hierdoor ging ik ook niet meer naar de borrel die we altijd zo gezellig dronken. Mijn vrouw ging daardoor alleen, liep op de baan, dronk een glas met de vrienden. Ik voelde me alleen en miste de sociale contacten.

Ik ging pas weer voor het eerst naar de golfbaan sinds ik speciale inlegkruisjes voor mannen ben gaan gebruiken. Gewoon het weer onbezorgd naar de baan kunnen om in te slaan en het volledig lopen van mijn 18 holes. Nu kan ik weer samen met mijn vrouw, zorgeloos en beschermd tegen een eventueel ongelukje, onze favoriete woensdagmiddag doorbrengen. Ook al heb ik dan last van licht urineverlies, het weerhoudt mij er niet van om tijd met mijn vrienden door te brengen.

Cookie Settings