Bel onze gratis advies- en informatielijn 0800 - 8400 840     Professionals

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar ons zijn voor eigen rekening.

Wilt u uw bestelling retourneren?

Dan adviseren wij u om eerst contact op te nemen met onze klantenservice via 0800 - 8400 840 (gratis). Daar kunnen ze u precies vertellen hoe het retourneren in zijn werk gaat. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen dan kunt u het retourformulier downloaden, printen, invullen en meesturen met de retourzending. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Terugbetaling

Zodra u ons op de hoogte heeft gesteld van uw retourzending, zorgen wij ervoor dat het door u betaalde bedrag, inclusief verzendkosten, wordt bijgeschreven op uw bankrekening. Dit doen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de retouren in de staat waarin ze aan u zijn geleverd. De terugbetaling wordt op dezelfde manier gedaan als u heeft betaald. Een credit voor geretourneerde goederen vereist een kopie van de factuur of documentatie waaruit de naam van de klant en de datum van aankoop blijkt.

Vragen?

Belt u voor al uw vragen met onze klantenservice via 0800 - 8400 840.

Cookie Settings