Linda’s leven met incontinentie

Ongewild urineverlies zorgt bij veel mensen dagelijks voor uitdagingen en onzekerheden. Over incontinentie wordt weinig gesproken, waardoor mensen zich snel alleen voelen. En dat terwijl er wereldwijd juist miljoenen mensen mee te maken hebben!

We spraken daarom met Linda* over haar leven met incontinentie. Zij vertelt ons hoe zij ondanks haar ongewild urineverlies geniet van een zorgeloos leven. Ze vindt het belangrijk haar verhaal te delen met anderen om bij hen de eenzaamheid en onzekerheid weg te nemen.

Het verhaal van Linda (42)

Linda is 42 jaar en leeft een actief leven. Ze is werkzaam als receptioniste en dit geeft haar veel energie. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten en winkelen met haar vriendinnen. Stilzitten? Daar houdt ze niet zo van. Toch kwam hier verandering in toen zij te maken kreeg met ongewild urineverlies.

Urineverlies tijdens het sporten

De eerste keer dat Linda merkte dat zij last had van ongewild urineverlies, was tijdens het sporten. Ze drinkt dan regelmatig water en soms krijgt ze ook aandrang om te plassen. Na een snel bezoek aan het toilet kan zij zonder problemen verder met haar oefeningen. Toch kreeg ze steeds vaker last van urineverlies. Met name op momenten dat ze meer inspanning moest leveren, druk zette op haar buik of als ze bukte. Hierbij verloor ze dan enkele druppels urine, en soms zelfs scheutjes. Dat irriteert tijdens het sporten. Dit wordt ook wel stressincontinentie genoemd.

“De eerste keer dat ik merkte dat ik ongewild wat druppels urine verloren had, schrok ik best wel. Ik schaamde me en was bang dat mijn vriendinnen het merkten. Voordat ik een oplossing gevonden had verzon ik excuses om de deur niet uit te hoeven.”

In het begin vond Linda het erg lastig om over haar urineverlies te praten. Het is ten slotte niet iets waar de meeste mensen het graag over hebben. Nadat ze informatie zocht op internet kwam zij uit bij Depend. Binnen het ruime assortiment aan producten met verschillende absorptievermogens kon Linda het juiste product gemakkelijk vinden. De ‘Help me kiezen-tool’ op de website adviseerde haar het Depend verband Mini. Nadat zij het verband bestelde, heeft zij het materiaal tijdens het sporten meteen geprobeerd.

“Het Depend verband Mini biedt mij de extra zekerheid die ik nodig heb bij grote inspanning. Het houdt me droog, is geurloos en geeft me een veilig gevoel. Nu kan ik weer onbezorgd sporten.”

Het dragen van het Depend Mini verband heeft Linda veel geholpen. Ze vindt het erg fijn dat het product voldoende absorbeert voor de druppels en scheutjes urine die zij verliest. Dit geeft haar een fris en bovenal veilig gevoel. Niemand hoeft te merken dat zij het incontinentiemateriaal draagt. Nu kan Linda weer genieten van de dingen die ze het liefst doet.

*Dit is een gefingeerde naam. Haar echte naam is bekend bij de redactie.

Bestel vandaag nog uw oplossing

Het incontinentiemateriaal van Depend zorgt ervoor dat u zich veilig en beschermd voelt. Omdat niet iedereen hetzelfde is, hebben we een uitgebreid assortiment voor mannen en vrouwen ontwikkeld. Of het nu gaat om het verlies van een paar druppels of scheutjes urine of in een keer de volledige blaasinhoud. Onze producten zijn er in verschillende vormen en maten. Weet u nog niet welk product het beste bij u past? Door de korte vragen in de ‘Help me kiezen-tool‘ in te vullen ontvangt u van ons direct een gratis productadvies.

U bestelt uw oplossing gemakkelijk, veilig en snel in onze webshop. Alle bestellingen worden in een discrete verpakking verzonden. Vanaf €30 profiteert u van gratis verzending en daarnaast krijgt u standaard 20% korting op onze voordeelboxen. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan worden uw favoriete Depend producten de volgende dag al bij u thuis geleverd.

  • Discreet bij u thuis geleverd
  • Gemakkelijk en snel bestellen
  • Regelmatig kortingsacties

Meer informatie over incontinentie?

Wilt u graag meer te weten komen over incontinentie? Op onze website vindt u interessante artikelen met handige tips en informatie die u kunnen helpen.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.
0
Winkelmandje
Cookie Settings