Bel onze gratis advies- en informatielijn 0800 - 8400 840     Professionals

Wereld Continentie Week 2017

Van 19 t/m 25 juni organiseert de World Federation of Incontinent Patients (WFIP) de Wereld Continentie Week.

De Wereld Continentie Week (WCW) is een jaarlijks initiatief met als doel om aandacht te vragen voor incontinentie gerelateerde zaken. In 2008 begon de International Continence Society (ICS) met de allereerste World Continence Day. In 2009 groeide dit uit tot de World Continence Week.  In 2016 werd de organisatie door ICS overgedragen aan de World Federation of Incontinent Patients (WFIP).

De Wereld Continentie Week wordt ieder jaar in de derde week van juni gehouden. Dit jaar valt dat van 19 t/m 25 juni. Over de hele wereld worden er gedurende deze week activiteiten en evenementen georganiseerd. Met name in Canada, Amerika, China, Denemarken, Brazilië, Singapore, Polen, Italië, Slowakije, Nieuw Zeeland en Duitsland.

Het promotiemateriaal dat internationaal gebruikt wordt is uiteraard in het Engels. De boodschap is echter in alle talen hetzelfde: 400 miljoen mensen wereldwijd hebben te maken met incontinentie, hoe eerder u hulp zoekt hoe beter. Lijdt niet in stilte; er zijn mogelijkheden om uw leven weer leuk te maken.

Wereld continentie Week 2017

Wereld continentie Week 2017

Tijdens de Wereld Continentie Week geldt 3 halen 2 betalen op ons gehele* assortiment!

* met uitzondering van de maandboxen