7 tips voor een zorgeloze vakantie

Tip op reis

Het is heerlijk om op vakantie te gaan en om uitstapjes te maken. Vaak bent u wel wat langer onderweg dan normaal en is het belangrijk even stil te staan bij het gebruik van het juiste product voor urineverlies en of u wel voldoende producten bij u heeft. Het zou jammer zijn als u door uw urineverlies uitstapjes en (lange) reizen vermijdt of er minder van geniet.

Met een goede voorbereiding en onze 7 tips kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie of uitstapje!

Tip 1. Gebruik een zwaarder product dan normaal

Tijdens een uitstapje of een vakantie kan het voorkomen dat het lang duurt voordat u van een toilet gebruik kunt maken. Wees daarop voorbereid en draag tijdens de reis een wat zwaarder product dan u gewend bent. Dat kan een dikker verband zijn maar ook ons absorberend ondergoed kan fantastisch werken en draagt heel comfortabel.

Tip 2. Draag donkere kleding

Ook op vakantie kan een goede kledingkeuze u net dat beetje helpen. Mocht het onverhoopt toch mis gaan, op donkere kleding zie je minder snel een vochtplekje.

Tip 3. Pak uw handbagage slim in

Of u nu met de auto, trein of vliegtuig naar uw vakantiebestemming gaat, een goed uitgeruste tas als handbagage is essentieel. Pak hierin voldoende extra Depend producten, ze zijn discreet en makkelijk mee te nemen. Vergeet ook niet om schone (onder)kleding in uw tas te stoppen.

Reis koffer vrouw

Tip 4. Verdeel uw Depend producten over uw bagage

Het gebeurt niet vaak, maar het zou vervelend zijn als net uw koffer niet aankomt op uw vakantiebestemming. Bij vliegreizen is het daarom zeker verstandig om uw Depend producten over uw bagage te verdelen. Ze zijn individueel verpakt, waardoor u ze makkelijk in de lege plekken van uw koffer stopt.

Tip 5. Bekijk vooraf of Depend verkrijgbaar is op uw vakantiebestemming

Als u (lang) naar het buitenland gaat, zoekt u dan van tevoren uit of uw Depend materiaal daar ook verkrijgbaar is. Neem in ieder geval geen risico en neem voldoende van uw vertrouwde Depend materiaal mee op reis.

Tip 6. Vraag een medische verklaring aan voor extra bagage

Moet u echt veel meenemen waardoor uw bagage te zwaar wordt? Vraag dan voordat u op reis gaat een medische verklaring bij uw behandelende arts. Zo kunt u waarschijnlijk meer bagage meenemen zonder extra kosten. Neem geen risico, en informeer vooraf bij uw reisbureau, vlieg- of treinmaatschappij naar de mogelijkheden.

Tip 7. Check en geniet!

Vakantie is leuk en soms een beetje stressvol. Check nog een keer of u alle essentiële dingen bij u heeft zoals paspoort en tickets. Voor de rest, geniet van uw vakantie!

Meer tips?

Op onze Tips-pagina staan nog meer handige tips over het omgaan met urineverlies. Meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle tips in uw mailbox.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.
Cookie Settings